Wil jij ‘ambassadeur onderwijsinnovatie’ voor je opleiding zijn?

Om onderwijsinnovatie te versnellen gaan we dit jaar opnieuw werken met docentambassadeurs in opleidingen. Dit zijn pionierende docenten die hun onderwijs (willen) innoveren met technologie. Onderwijsinnovatie met behulp van technologie biedt volop kansen om de kwaliteit van het onderwijs te verbeteren. Echter, onderwijsinnovatie vergt tijd, toewijding en draagvlak. Jij als change agent kunt hier het verschil in maken door vanuit de onderwijscontext, de vakinhoud en digitalisering bij te dragen aan de kwaliteit van het onderwijs.

Wat betekent dit? Je kunt voor 0.1 – 0.2 FTE (1 tot 2 semesters) aan de slag met een bepaald thema. We hebben twee hoofdthema’s:

  • Formatieve evaluatie en effectieve feedback (processen)
  • Blended learning

Mocht je zelf een thema hebben kan dat ook besproken worden.

Je wordt ondersteund en getraind door Edulab om effectief als change agent in de opleiding te kunnen functioneren. Je wordt didactisch en technisch opgeleid om zo onderwijs te kunnen ontwerpen en beredeneerde keuzes te kunnen maken waar technologie ingezet kan worden binnen jouw vakgebied. Uiteindelijk ben jij diegene die je collega’s inspireert, enthousiasmeert en ondersteunt bij de inzet van technologie in het onderwijs. Mede dankzij jou zal de kwaliteit van het onderwijs en het team omhoog gaan en onderwijsinnovatie versneld worden.

Heb je interesse? Vul het formulier in we nemen contact met je op.

Bedankt! We nemen zo snel mogelijk contact op.
There was an error trying to send your message. Please try again later.