MS Teams

Home/MS Teams
Dit evenement is voorbij.

Ben je op zoek naar een tool waarmee je makkelijk online kunt vergaderen en samenwerken met collega’s, docenten en studenten van binnen én buiten de HvA? Gebruik dan Microsoft Teams. De HvA biedt deze tool aan om het veilig online samenwerken nog makkelijker te maken.

In Microsoft Teams kun je:

• met anderen tegelijkertijd werken in een document op afstand (zowel met anderen binnen als buiten de HvA)
  • online vergaderen met studenten, docenten, medewerkers van binnen én buiten de HvA, inclusief scherm delen
  • chatten
  • videobellen
  • uitwisselen van bestanden via de chat met OneDrive
  • geven (en volgen) van presentaties, lessen en webinars aan meer dan 150 personen (aanvragen via je informatiemanager).

In deze training worden de basics toegelicht en kun je vragen stellen over het gebruik van MS Teams

Ga naar de bovenkant